Retro Youth Hostel Cluj-Napoca

Localizați exact în centrul Clujului, pe o arteră pietonală liniștită, lângă vechiul zid medieval al orașului, la 500 de metri de Universitatea "Babeș - Bolyai", Retro Hostel oferă 50 de locuri de cazare și mic dejun în regim de hostel în camere single, duble, triple cu băi proprii sau comune, precum și în dormitoare de 4 sau 6 locuri.

Acordăm reduceri substanțiale pentru grupurile mari, precum și pentru clienții de lungă durată!

În timpul vizitării orașului veți căuta cu siguranță un loc de cazare central, confortabil, ieftin și cu micul dejun inclus. Hostelul nostru este o alternativă ce merită luată în considerare datorită poziției ultracentrale, a serviciilor oferite și prețurilor praticate.

Indiferent dacă ați pornit la drum cu familia, individual sau în grup, Retro Youth Hostel va oferă cazare și servicii turistice. Dispunem în total de 50 de locuri de cazare amenajate modern în camere single, duble, twin, triple, cvadruple și dormitoare de 6 locuri, cu baie proprie și/sau cu toalete comune. Camerele sunt bine întreținute, proaspăt zugrăvite și curate. Totodată, punem la dispoziția clienților o bucătărie echipată complet, săli de masă și de internet, o saună, precum și un spațiu comun amenajat dintr-o fostă pivniță.

Hostel Facilities

GPS: 46.766735, 23.587960

Retro Youth Hostel Cluj-Napoca
str. Potaissa nr. 11-13, Cluj-Napoca
0040-264-450452
All year round