Retro Hostel – un nou început

Retro Hostel – un nou început

Thursday, May 18, 2023

Experiența celor doi ani de pandemie covid a însemnat un dezastru pentru sectorul economic al turismului. Politicile de restricționare a mobilităților turistice au afectat grav activitățile HORECA, iar hostelurile nu au făcut excepție, ele fiind afectate poate cu atât mai mult cu cât sunt dedicate cu predilecție mobilităților turistice de grup.

Nici Retro Hostel Cluj nu a făcut excepție în acești doi ani de penurie turistică, însă odată ieșiti din sfera anilor pandemici, ne-am capacitat forțele pentru a relansa turismul de tineret pe zona Cluj Napoca. În acest sens, am profitat de liniștea lunilor trecute pentru a renova locația, a aduce ultimele îmbunătățiri, a ne reface oferta de cazare și oferta turistică.

Noul an 2023 l-am întâmpinat optimiști, cu personal mai puțin dar la fel de entuziast. Suntem pregătiți să oferim servicii de cazare și servicii turistice tuturor turiștilor care ne vor trece pragul. De asemenea, pentru festivalurile care vor avea loc în Cluj, deja bine-cunoscutele Untold, Electric Castle, Jazz in the Park, Zilele Clujului sau Festivalul de Film Tiff, suntem deja parțial ocupați și așteptăm pe mai departe solicitări.

Metoda de activitate hibridă – recepție parțial deschisă / parțial virtuală – a reușit să dea rezultate, deși recunoaștem că a scăzut puțin dinamica și interacțiunea inter-umană. Din acest punct de vedere, sperăm să putem compensa acest deficit cu ajutorul unor studenți voluntari, care vor dor să își petreacă parțial vara într-un mediul dinamic și interactiv.

Excursiile noastre sunt disponibile spre a fi rezervate, ele pot fi consultate pe site-ul www.retro.ro.

Sperăm ca noul an turistic să aducă tuturor operatorilor din zona turismului de tineret un mult-așteptat restart!

Vă așteptăm la Retro Hostel!

Radu Vădeanu, manager